Vi är Salong Amino

Hos oss hittar du en perfekt blandning av trendigt och klassiskt


Salong Amino

Du ska få känna dig precis så unik och speciell som bara du är!

AMINO- det kreaktiva hårteamet! Hos oss hittar du en perfekt blandning av trendigt och klassiskt. Tillsammans är vi ett starkt team med hög kompetens och kreaktivitet. Service, kvalité och utveckling är stommen i vårat företag.

"The strength of the team is each individual member. The strength of each member is the team." --Phil Jackson

Our story!

Vi är ett glatt gäng med kvalité, service och utveckling i fokus! Vi älskar att gå på visningar och kurser för vår egen skull men också för att kunna tillgodose kundens behov. Vårt mål är att kunna erbjuda dig som kund det bästa och att du ska få känna dig precis så unik och speciell som bara du är!


Hej heter Lina har jobbat som frisör i snart 10år. Jag blev frisör för att jag älskar att jobba med människor och brinner verkligen för att kunna skapa någonting varje dag. Det roligaste med mitt yrke tycker jag är uppsättningar och makeup. Så kul att kunna förvandla o lyfta någon till den där lite speciella festen.


Hej! Sanna heter jag och har jobbat som frisör i 14 år. Det bästa med att vara frisör är att man aldrig blir färdigutbildad, nya trender och produkter kommer hela tiden.

Det roligaste med mitt yrke, som jag brinner lite extra för är färgbehandlingar. Att man ibland med enkla medel kan göra stora förändringar. Även att ge tips och trix hur kunden ska styla sitt hår hemma.

Hår ska vara enkelt!

Att se glädje och lycka i kundens ögon när dom lämnar salongen är mitt mål.


Hej mitt namn är Cassandra och jag jobbar som massör. Jag älskar att jobba med människor och det ger mig en enorm drivkraft att veta att jag kan hjälpa till med att göra vardagen lite lättare och mer avslappnad. 

Jag är nyutbildad friskvårdsmassör och studerar nu till att bli diplomerad massageterapeut. Till mig kan ni komma både för klassisk massage för att få slappna av eller för en djupare behandling av till exempel triggerpunkter.

Hör av dig så går vi igenom vad som blir bäst för dig!


Hej heter Michaela har jobbat som frisör i snart 12 år. Ett dröm yrke för mig innebar att ha kul, få skapa och träffa människor varje dag på jobbet, så att bli frisör och att få jobba med min hobby blev en självklarhet! Det roligaste med mitt jobb tycker jag är klipp och färg. Så kul att kunna förvandla och glädja människor med ett besök hos mig.


Hej jag heter Wilma och har vart frisör i två år. För mig har frisöryrket alltid varit en självklarhet, att få jobba med något kreativt och med människor.

Det jag tycker är roligast och mest intressant med detta jobb är att färga och styla, eftersom man kan se både små och stora förändringar.


Hej jag heter Rebecca och är Fransstylist på AMINO. Jag älskar att jobba med människor och allt inom skönhet, det är därför jag har valt att utbilda mig till fransstylist under 2018.

Just nu utför jag behanlingar så som  Yummilash, Lashlift, fransfärgning, brynformning och fransförlängning single lashes. Jag gör även volymfransar och mixfransar där man blander de båda teknikerna. 

Hur kan jag förenkla din vardag? 

Varmt välkomna!Hej jag heter Isabell och har jobbat som frisör i 3 år. Jag älskar att utvecklas och att följa nya trender inom både hår och mode. Något jag brinner extra för är färg och form och försöker hålla mig uppdaterad med kurser och olika visningar ofta.

Det absolut roligast med frisöryrket är att hjälpa andra med, genom håret, utrycka sin egen stil och skapa deras bästa version av sig själva.

Välkomna!dont hide

Följ oss i sociala medier!